CERERE de OFERTĂ
Procurare Echipamente IT

Numărul de referință: # 26/GD/CCM                                                                 Data: 05 August 2021

Beneficiar:            Consiliul național de coordonare a programelor naționale de profilaxie şi control al infecției HIV/SIDA, infecțiilor cu transmitere sexuală şi de control al tuberculozei (CNC TB/SIDA)

Sursa de finanțare:    Fondul Global pentru combaterea TB, HIV/SIDA şi Malariei (GFATM)

Denumire Proiect:      Proiectul de susținere a Consiliului Național de Coordonare TB/SIDA (Grant: MOL-CFUND-1906)

Stimați Domni:

1. Sunteți invitați să prezentați oferta(ele) dumneavoastră pentru furnizarea următoarelor bunuri:

LOT I. Echipamente IT:

Nr.

Articol

Cantitate

1

Laptop

10

Informații privind specificațiile tehnice și cantitățile necesare sunt indicate în Anexa A la Termenii și Condițiile de Livrare.

2. Guvernul Republicii Moldova a primit granturi de la Fondul Global pentru combaterea SIDA, tuberculozei și malariei (GFATM), și intenționează să aplice sumele acestor subvenții pentru plăți eligibile conform contractului pentru care este emisă această invitație de ofertă.

Ofertanții pot depune o singură ofertă care să includă toate articole /întregul lot din cadrul prezentei cereri. Ofertele de preț vor fi evaluate per lot și contractul va fi acordat companiei care oferă cel mai mic preț total evaluat.

3. Oferta dumneavoastră, în formatul solicitat în Anexa 2 „Termenii și Condițiile de Livrare”, inclusiv documentele menționate în alin.4., vor fi  aduse direct, sau transmise prin poștă, E-mail(in format electronic) sau fax la următoarea adresa:

Instituția Publica “Unitatea de Coordonare, Implementare si Monitorizare a Proiectelor în Domeniul Sănătății”
MD-2004, str. T.Ciorba, 18/A, of. 01, Chişinău, Moldova.
Tel: +373 22 23 35 68; +373 22 23 33 84
Fax: +373 22 23 38 87
In atentia:  Angela Carp, Specialist în Procurări, Proiect HIV/SIDA
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza   si/sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza