Cerere pentru Depunerea Scrisorii de Intenție:
Servicii de consultanță (3 consultanți naționali) pentru asistență tehnică în vederea ajustării și completării cadrului normativ al Consiliul Național de Coordonare a programelor  TB/SIDA.

Din 24.04.2018                                                                                                                   Expiră 07.05.2018

Instituția Publică „Unitatea de Coordonare, Implementare și Monitorizare a Proiectelor în Domeniul Sănătății (IP UCIMP DS) în calitate de Recipient Principal al resurselor grantului Fondului Global pentru Combaterea SIDA, TB și Malariei (GFATM) pentru CNC TB/SIDA MDA-CFUND-1606, intenționează să aplice o parte din fonduri pentru contractarea  serviciilor de consultanță – 3 consultanți naționali. Serviciile includ elaborarea, ajustarea și completarea documentelor de activitate ale CNC TB/SIDA în conformitate cu ultimele recomandări ale Fondului Global de Combatere   SIDA, Tuberculozei şi Malariei și a legislației Republicii Moldova.

IP UCIMP DS invită Consultanții Individuali eligibili pentru a-și exprima intenția în prestarea prezentelor servicii. Consultanții sunt invitate să-și prezinte Scrisoarea de Intenție si Curriculum Vitae (CV) lor actualizat ce va conține informații ce atestă faptul că ei sunt calificați să presteze serviciile menționate.

Informații suplimentare referitoare la serviciile solicitate cât și cerințele față de calificările consultanților sunt menționate în Termenii de referință (TOR) ce pot fi accesați pe paginile web www.ucimp.md  și www.ccm.md .
Consultantul va fi selectat în conformitate cu procedurile stabilite în Ghidul Băncii Mondiale: Guidelines: Selection and Employment of Consultants by World Bank Borrowers (iulie 2014).
CV-urile vor fi evaluate comparând și verificând calificarea și experiența candidaților, în conformitate cu criteriile menționate în Termenii de Referință.
Informații suplimentare referitoare la sarcina alocată, va puteți adresa:
Silvia Stratulat  – Coordonator CNC TB/SIDA
tel./fax: +373 22 72-73-59
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Termen limită pentru depunere a CV-lor este  07 mai 2018, ora 17:00.
CV-ul va fi trimis prin fax, poștă sau aduse direct la adresa:
IP UCIMP DS,  mun. Chișinău, str. T. Ciorba 18/A, MD-2004,
Fax: + 373 22 233-887,
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza   sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza