Cerere pentru Depunerea Scrisorii de Intenție - Servicii de consultanta: 
Consultanți locali (3 consultanți) pentru elaborarea Manualului Operațional și Planului Național de Monitorizare și Evaluare HIV/SIDA și ITS în Republica Moldova.

Din 29.11.2017                                                                                                                  Expiră 06.12.2017

Instituția Publică „Unitatea de Coordonare, Implementare şi Monitorizare a Proiectelor în Domeniul Sănătății”(IP UCIMP DS) implementează în prezent Proiectul HIV/SIDA/STI finanțat de Fondul Global pentru Combaterea SIDA, TB și Malariei (GFATM) și intenționează să aplice o parte din fonduri pentru contractarea unei echipe de Consultanți Naționali: 1 Coordonator și 2 Consultanți  pentru elaborarea Manualului Operațional și Planului Național de Monitorizare și Evaluare HIV/SIDA și ITS în Republica Moldova.

IP UCIMP DS invită Consultanții Individuali eligibili pentru a-și exprima intenția în prestarea prezentelor servicii. Consultanții sunt invitați să-și prezinte Curriculum Vitae (CV) lor actualizat ce va conține informații ce atestă faptul că ei sunt calificați să presteze serviciile menționate.

Informații suplimentare referitoare la serviciile solicitate cât și cerințele față de calificările consultanților sunt menționate în “Termenii de referință” ce pot fi accesați la următoarele  link-uri:

Coordonator de echipa - Termenii de Referința

Consultanți (2 persoane) - Termenii de Referința

Consultanții vor fi selectați în conformitate cu procedurile stabilite în Ghidul Băncii Mondiale: Guidelines: Selection and Employment of Consultants by World Bank Borrowers (iunie 2014).

CV-ul va fi trimis prin fax, poștă sau aduse direct până la termenul limită 06 decembrie 2017, ora 14.00 la adresa:

IP UCIMP DS,  mun. Chișinău, str. T. Ciorba 18/A, MD-2004,

Fax: + 373 22 233-887, E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

CV-urile vor fi evaluate comparând și verificând calificarea și experiența candidaților, în conformitate cu criteriile menționate în Termenii de Referință.

Informații suplimentare referitoare la sarcina alocată, va puteți adresa:
Violeta Teutu – Coordonator Program HIV/AIDS
Tel: +373 22 233-568
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Igor Condrat  - Coordinator M&E Program National HIV/AIDS and STI
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza