Angajare Personal – Specialist IT

Instituția Publică „Unitatea de Coordonare, Implementare şi Monitorizare a Proiectelor în Domeniul Sănătății” anunță concurs de angajare a unui Specialist IT . Consultantul va fi parte a echipei Unitatea de Coordonare a Programului Național HIV/SIDA și ITS, fiind remunerat din fondurile alocate în cadrul Grantului MDA-H-PCIMU a Fondului Global pentru Combaterea HIV/SIDA, Tuberculozei și Malariei.

Consultanții interesați sunt invitați să-și prezinte Curriculum Vitae (CV) lor actualizat ce va conține informații ce atestă faptul că ei sunt calificați să presteze serviciile menționate.
Informații suplimentare referitoare la serviciile solicitate cât și cerințele față de calificările consultanților sunt menționate în Termenii de referință.
Consultantul va fi selectat în conformitate cu procedurile stabilite în Ghidul Băncii Mondiale: Guidelines: Selection and Employment of Consultants by World Bank Borrowers (iulie 2014).

CV-ul va fi trimis prin fax, poștă sau aduse direct până la termenul limită 18 Septembrie 2017 la adresa:

IP UCIMP DS,
mun. Chișinău, str. T. Ciorba 18/A, MD-2004,
Fax: + 373 22 233-887,
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza